fredag, december 12, 2008

Tänk, då är man äntligen trädgårdsmästare!

Har ni sett, vad fint 1:a-årseleverna hade gjort åt oss som gick ut! Jag tycker att det är helt fascinerande att man kan göra något så fint av just 'ingenting' (som någon av dem sa innan - får väl återkomma till förra årets dekorartion senare, kanske?) - eller hur? TACK! :)

Vi blev bjudna på förfriskningar före avslutningsceremonien (när någon onämnd av oss var alldeles för nervös för vad denne någon skulle säga för att hinna tänka och fundera alls...).

En av de roligaste delarna av vår avslutning tyckte jag, personligen, var att få emottaga examensbeviset från Maj-Lis Pettersson - välkänd hortonom, trädgårdsskribent och rådgivare på radio m.m. - en av mina absolut största idoler under många år! Jag har haft en sådan tur att jag har suttit som studeranderepresentant för rådgivarna/trädgårdsbutikarna i Stockholms Trädgårdsmästarutbildnings ledningsgrupp för KY07 och lär känna bl.a. henne lite grann under det senaste året/-en, vilket jag är sååå tacksam för! :)


Sedan kom den 'Hemliga gästen' för avgångsklassen för året - och det var PETER GAUNITZ! Vilken man! Vilken kännare av trädgården! Vilken föreläsare! Vi var helt matta av beundran senare på kvällen! Jag antecknade så att pennan både glödde och blödde! Så himla inspirerande! Tack!
Sedan hade vi jättetrevligt på kvällen också - men det är en helt annan historia! Jag saknar er redan - mina kurskamrater och lärare! Kram!
:)
Mia

5 kommentarer:

Ingrid E sa...

Grattis Mia! Så kul att du nu är färdig trädgårdsMästare! Kommer så väl ihåg när du började. Du skall verkligen sträcka på dig. Ha nu en riktigt GOD JUL!

Lilla B sa...

Grattis! Och lycka till i fortsättningen också!

Mia sa...

Tack så mycket!, Jo, jag sträcler på mej, Ingrid! Och ha en riktigt God Jul själv! :) Mia

Maggan sa...

Hej kära kollega ;) Hittade hit från nån länk någonstans i cyberrymden och tänkte passa på att önska dej en riktigt God Jul!!
kram, Maggan

Mia sa...

Hej, kollega Maggan! :) Tack snälla du och tack det samma!!! Hoppas att du får en riktigt skön och 'jämtgrön' jul! :) Kramar
Mia