tisdag, september 04, 2012

Helt otroligt! Kolla!

Kommer hem från ett mindre grävjobb hos en granne och ser en fantastisk nejlika i påse på ytterdörren! Den kändes kändes märkligt välbekant, då jag på lunchen kommenterat ett inlägg med en mycket lik nejlika hos Ruben med Rubens Rabatter... Kände att nu antingen spökar det eller så har någon i trädgårdsföreningen läst att jag tyckte den var fin och hade en liknande! Går in och kollar mailen - och då har Ruben varit här med den själv! TACK! :) Nu har du mitt nummer och ringer nästa gång är du snäll, så jag får bjuda på kaffe i varje fall? Nu fick du se hur mycket ogräs det fanns hemma hos trädgårdsmästarn med och krukor överallt, vojne... Hade inte en aning om att vi bodde så nära varandra! Nu får vi allt ta och ses framöver! 
Ha det gott! 
Kram Mia

6 kommentarer:

Ruben sa...

Det var ju roligt att jag kunde bjuda på en överraskning! Tyvärr var jag så inne i mitt lilla påhitt, att jag totalt missade att kika runt på trädgården, men den var säkert välskött! Ablsolut skall vi ses framöver, vi bor ju så nära så det kan bli lite spontant när andan faller på!

Ha det gott! Kul att du skrev om detta!
/Ruben

Mias Trädgård sa...

Haha, nej du, det sista jag hinner är tyvärr hemma i min egen trädgård, skötsel är ju liksom vardag ute hos mina kunder... Du har nog bra mycket bättre koll än mig hemma! Tack igen! Vi ses! :)

Anna Vattenkanna sa...

Så kul! Jag läste Rubens inlägg i morse om hans frösådda trädgårdsnejlikor... och så dyker samma blomma upp här på din blogg! Haha.

Kram

Mias Trädgård sa...

Jamen, eller hur, Anna! :) Visst är den fin! Ha det bra! :) Mia

Berit sa...

Så kul och överraskande:)
Ha en underbar dag!!

Mias Trädgård sa...

Tack, Berit! Ja, verkligen! Ha det fint du med! :)