lördag, maj 02, 2009

Underbara Magnolia!

Jag har varit hemma hos mina föräldrar ett par dagar, då min Mamma blev hastigt sjuk och då fotade jag det här underbara exemplaret av Magnolia sieboldii (buskmagnolia) i en av mina föräldrars grannars trädgårdar.

Även Mamma och Pappa har en Magnolia sieboldii, även om den bara stått där i runt 5 år och den är verkligen ljuvlig! I morgon är jag tillbaks på jobbet igen och då ska det bli bloggträff på Ulriksdal - det ska bli jättekul att få hälsa på andra bloggare!

5 kommentarer:

Ruben sa...

Det var den största magnolia jag någonsin sett - bild inräknad! Folk vallfärdar väl hit för att beskåda underverket? Bodde jag i närheten skulle jag definitivt göra detta. Ha en fantastisk söndag! /Ruben

Mia sa...

Jaa, jag håller med, och det här är inte den enda i området - det är 'Trädgårdsstaden' i Norrköping - granne till idrottsplatsen, på Södra promenaden.

Mia sa...

Härligt, har just hittat ännu en härlig blogg. Hit kommer jag snart tillbaka.

Var föresten på bloggträff på din fantastiska arbetsplats i söndags. :)

Kram Mia

Mia sa...

Aha - du var med, jag hann ju inte prata så mycket med er, då jag jobbade, men det var kul att få ansikten på några av er! Kul att se dig här! Ska kolla din blogg när jag hinner! :) Mia

Hanneles paradis sa...

Magnolia doftar också så gott.