fredag, februari 20, 2009

I mitt huvud idag...

Wordle: Mitt huvud idag

Jag såg en rolig idé hos Linda om en rolig tjänst från Wordle och det var jag ju tvungen att testa - jag skrev in de orden som kom in i mitt överfulla huvud på måfå - gör det själva, vetja! Det här var ju jättekul! :)

2 kommentarer:

Ramona K sa...

Hej Mia
Påminner om något vi kallade för "Mind mapping". När man skulle starta ett project t ex lade man upp ett "trädstam" sedan kom "grenarna" och "bladen" i olika färger. Dessa symboliserade olika aspekter av projektet och nyckelorden......Hur som helst, blir det mycket vackrare när du lägger upp dina "funderingar".
Har en fråga: när jag bekämpar ohyra i växthuset, använder jag den vaniliga blandningen - vatten, såpa och lite t-sprit. Minns att ett sådant recept förordade HET/Varmt vatten. Har vattentemperaturen någon betydelse tror du.
Efter att ha sett den fantastiska dahlia planteringen mitt i Uppsala i fjol, har jag nu bestämt mig att försöka själv. Ska följa din satsning med stort intresse.
Trevlig helg
Ramona K

Mia sa...

Hej, Ramona! Jag brukar alltid blanda min såpsprit med riktigt varmt vatten och sedan förvara den i minst rumstemperatur - jag tycker själv att ju varmare desto bättre effekt, men jag kan inte hitta något vetenskapligt belägg för det (men jag använder den främst vintertid till chilepepparplantor och de vill ju ha varmt vatten - sommartid blir det ju varmt ute när jag sprutar rosor, t ex), jag får väl återkomma om jag hittar något (hinner inte leta vidare nu)! Trevlig helg själv! :) Mia