söndag, mars 08, 2009

Slottsträdgården Ulriksdal på Rum & Trädgård

Jag var bara tvungen att göra ett separat inlägg om mina fantastiska blivande kollegors jättefina utställningar och montrar, som de byggt upp på Kistamässan! Vilket jättejobb ni har gjort (vid sidan av det vanliga!) Jag är imponerad igen! :) Den här vackra utställningen 'Tromp lóeil - inred ute med fotografisk konst' hade Maria Andersson och Malins Skiöld gjort och hade med fotografier av Tromp lóeil-teknik, som jag inte fick med någon bra bild på, för det var mycket folk och trångt och många bilder blev tyvärr alldeles för skakiga för att visas!

Bildvisning i designhörnan av montern.

Rosmarierönn på väg att börja blomma!

Ett underbart, blommande körsbärsträd på hööög stam!

Aurelio pratar med designintresserade mässbesökare och Ulla-Stina tittar till pelargonerna i montern!

Josefin sätter igång wooken!

Härligt färgglada hönor i försäljningsdelen.

Aurelio ser drömmande ut i montern 'Uteplats med inspiration från Italien' av Bosse och Anders. Vilken fantastiskt vacker och färgglad skapelse! Så vill jag ha det hemma! Kan ni inte bygga upp den hemma hos mig? Please? ;)
En underbar Gargoyle fanns det med - och jag som har samlat på dessa varelser i åratal!Habegär!
Tyvärr en lite suddig bild, men den ger en liten känlsa av den fina montern ändå! Bravo alla underbart kreativa och hårt arbetande kollegor på Slottsträdgården! Ni har gjort 'det' igen! Jag längtar verkligen efter att börja jobba på 'allvar' med er om 3 veckor! :)

4 kommentarer:

Maggan sa...

Gud va mycket snygga bilder Mia! Inspirerande. Jag var inte på Kistamässan då jag har jobbat hela helgen (25 timmar på två dagar... pust!!) Men till Älvsjö ska jag i alla fall ;) Har brevet kommit fram?
Kramar, Maggan

Mia sa...

Hej, gulliga du! Jajamensan och jag fattar inteatt jag inte skrivit och tackat dig, för jag har berättat för en hel drös att jag fått dem! Ska maila dig direkt! Kram Mia

Anna - Balkongliv sa...

Å, vilka fina bilder! Men varför kände jag inte ens till den här mässan, trots att jag är i branschen? De måste vara dåliga på att marknadsföra sig, mässarrangörerna. Men jag tänker definitivt åka upp nästa gång!

Mia sa...

Hej, Anna och tack! Kul att Du hittade dit! Tja, det har väl varit en del annonser om mässan i trädgårdstidningarna (men kanske mest i inredningstidningarna, då den samarrangerades med Hem&Villa), men annars har det kanske inte varit så mycket! Det var ju kul att Du skrev en kommentar, för då hittade jag ju till Balkongliv med! Kul! Nu är jag ju inte i Götet så ofta precis, men det vore kul att titta in någon gång om jag kommer ner! MVH Mia