fredag, april 09, 2010

Älvsjömässan fredag...

Zetas har gjort en fantastisk installation, mitt i A-hallen! Jättesnyggt!


Klart att man känner igen sig med de svarta tornen och plåttaket på håll - mycket subtilt! Jag applåderar också att växterna inte är 'för drivna', om ni förstår vad jag menar (till skillnad mot vissa andra, som verkar ha hämtat sina exemplar direkt från växthusen i Nederländerna) - mer som det faktiskt kan se ut i en trädgård i de södra delarna av Stockholm nu (eller om någon månad, sisådär)!

Wij Trädgårdar hade en rolig 'lampskärm' (trodde jag, men jag förstod senare, när jag läste programmet att det var menat som en bröllopsklänning...) av björkris och en massa björk-huggkubbar-/bänkar i sin idéträdgård - nordiskt friskt, tror jag att en av de de mer internationella journalisterna som jag pratade med uttryckte det...

Säbyholmsskolans idémonter 'Folkhemshyllningar och futuristiska material' hade fått andra pris! Grattis Säbyholm! Jättesnyggt gjort! Även skolmontern var fantastisk, har inte få en så bra bild som jag skulle önska därifrån bara! Heja, heja och kramar från Mia i KY 07!
Jag ska verkligen fösöka att hinna fota mer (helst en tidig morgon innan mässbesökarna kommer inströmmandes) och lägga in mer under helgen!

2 kommentarer:

//Paula sa...

Hej Mia! Guuud va fin Zetas monter var. Ska åka ner och bara fota järnet imorgon innan alla besökare kommer!

Mia sa...

Hoppas att vi ses då, Paula! Kram Mia