måndag, april 12, 2010

Så var Nordiska Trädgårdar över för i år...

Jaha, så var det över för i år då! Montern är nerplockad och alla inköp är hemsläpade. Jag tycker att det var en trevlig mässa med mycket intressant att se och många trevliga trädgårdsmänniskor som jag träffade varje dag!

Förra året tyckte jag att Plantagen hade en väldigt tjusig monter och var riktigt imponerad. Det kan jag väl inte riktigt tycka i år, men smaken är ju bekant väldigt delad...
Nedan: Tage Andersen hade tagit en del av sitt fantastiska Gunillaberg till mässan!
Maestro himself bakom en gigantisk Mühlenbeckia.

Gunillabergs hängbuksvin gladde besökarna med sina glada svansviftningar...

Maffig monter!

En kul artikel som jag såg var Airondeckstolar i plast(!), fast de såg ut som träd, gjorda av återvunna PET-flaskor och helt underhållsfria! Kul idé, även om jag nog personligen förderar originalet...

Min 'gamla' skola Säbyholm hade även en jättefin skolmonter i år! Snyggt!

Årets tema för balkongutställningen var 'Något gammalt, något nytt, något lånat, något blått. Några av balkonerna var riktigt inbjudande, den här var gjord av Anette Altré från Drömträdgården och hette 'I nöd och lust'. Kom trea i tälingen om publikens favorit.

Sturehofs krukmakeri ställde ut med balkongen 'Mamma, Pappa och jag. Kom 2:a i tävlingen som publikens favorit.


Vann gjorde Huddinge-Botkyrka Trädgårdssällskap och Nina Granath med sin balkong 'En bröllopssaga'. Riktigt läcker - den sängen skulle jag vilja ha!

Inga kommentarer: