torsdag, april 08, 2010

Bilder från SCF:s monter på Nordiska Trädgårdar 2010

Jaha, idag var det äntligen dax för årets trädgårdshögtid - Nordiska Trädgårdar på Älvsjömässan. Inte har jag hunnit gå runt och titta på nästan något alls, mer än en väldigt trevlig trädgårdsmästarlunch - men jag har träffat så många trevliga trädgårdsmänniskor och kollegor från hela landet och jag har i vart fall några få snabbtagna bilder från Svenska Chilepepparföreningens monter i B-hallen (rådgivningsgatan):

Patrik rättar till plantor... :)

Jonas pratar kryddning och bjuder på smakprover!

Mässbesökarna var väldigt intresserade av alla ovanliga sorter!

Urvi kollar detaljerna! Behöver de vattnas?

4 kommentarer:

Ninni sa...

Det så ut til å være en flott messe :) Hagemennesker er det alltid koselig å treffe, man får det sannelig travelt på hagemesser med både å prate og få med seg det man ønsker!

Mia sa...

Hej, Ninni! Ja, det är den största och mest omfattande trädgårdsmässa vi har i Sverige i vart fall! Håller verkligen med dig! Trädgårdsmänniskor är nog den trevligaste 'grupp' av människor jag vet! Sällan ser man folk med sura miner här! Kul att du hittade till min sida! :) Mia

Patrik sa...

Underbart med alla bilder, tycker jag känner igen den där långe:) Hur går det med alla chileplantor? Själv hade jag plantorna ute på vädring idag - balkongen(hela dagen faktiskt!)

Mia sa...

Hej, Patrik! Kul att dina får komma ut! Själv har jag mina inne och i uterummet fortfarande, har börjat 2:a-3:e omskolningen och nu MÅSTE jag sätta på värmen i växthuset nattetid, så jag får ut dem snart, även om jag har bra extrabelysning! Men det får bli till veckan, för vi har stora trädgårdsjobb hemma den här helgen! Jag mailar dig om odlingsskolan senare i helgen! Du tar väl kort? :) Mia