lördag, januari 29, 2011

En tvättäkta fröfreak städar i frölådorna...


Igår tog jag fram alla utspridda frölådor och sorterade - jojo - det gäller att ha intressanta fredagskvällsnöjen! :)

Men så kom jag på att jag hade nog lite till i uterummet (det är ju svalt där) - och - jovisst hade jag det! Nu är det också sorterat! Skulle behöva hitta någon riktigt stor och bra sorteringslåda, gärna med inbyggt kartotek (de gör jag själv i papp nu), eller -byrå. Någon som har något bra tips?

8 kommentarer:

TYRA sa...

Men hurru det ser ju ut som mitt matbord ;-)

Nu är det bara två veckor kvar till D-day D=dirt Oh vad jag längtar!

Ha det gott/ Tyra

Mia sa...

:):):) Underbart, Tyra! Har hittat dina kronärtskocks-frön och postar dem imorron, så de inte får ligga för länge på lådan! Ha det bra du med!

Anonym sa...

Men Mia va mkt frön du har, men så kom jag på att har inte du en byrå/skänk i hallen med hur många lådor i som helst eller ..........
Kram LjusneLotta

Mia sa...

Lotta, visst du har rätt, men var i hela fridens namn ska jag lägga familjens vantar och mössor då? ;) Kram Mia

Ruben sa...

Jag har mina fröpåsar snyggt och prydligt i en pärm med fotofickor. Fotoficksblad med 4 fotofickor brukar passa bra till fröpåsarna. Jag har sorterat mina i namnordning. (Ska jag vara ärlig, har jag faktiskt två pärmar. Jag är också lite frötokig!)
Ha det gott!
/Ruben

Dagliljan sa...

Ha ha ha, du är ju värre än jag ;)
Har mina i plastlådor från ÖB, med lock, stående i kylen (tur man har en hörnkyl ;)
Sen tar jag fram det som skall förkultiveras och sorterar in det i datumordning i gamla diskettlådor. Billiga på loppis ;)

Mia sa...

:) Ruben! 2 pärmar! I wish! :):):)

Mia sa...

Anette! Perfekt det var precis vad jag var ute efter! Gamla diskettlådor! Naturligtvis! Och genomskinliga plastlådor med lock har jag flera som jag inte använder! Gulle dig! Loppis, sa du? Hmm... Kram Mia