torsdag, januari 13, 2011

Ett litet (efterlängtat) paket från England


Igår kom det äntligen (jag beställde i början av december, så jag har varit lite nervös) - paketet med chilepepparfrön från Storbritannien, närmare bestämt från The Chilli Pepper Company. Det ringde på dörren på morgonen och det är man inte van vid så här i förorten (jag bor nv om Stockholm, hade jag bott kvar på landet hade jag förstått att posten ringer på) - men tack, posten! Vad beställde jag då? Jo, det blev Facing Heaven - ni som inte sett i SVT:s Kinas Mat med kocken Fredrik Önnevall, tycker jag ska göra det på webben! Vad mer då? Jo: 2 sorters Peter Pepper - en lite ekivok chilepeppar, 7 Pot red, 7 Pot Yellow, Red Mouroga, Yellow Mouroga, Trinidad Scorpion, Naga King, Congo Black , Red Savina och en massa Padron... Har redan sått alla chinensefrön och ca ½ av baccatum. Nu ska jag snart börja omskola de förstsådda chinensesorterna! :) Mia

3 kommentarer:

Janne sa...

Härligt. Ser fram emot att se vad det blir av det.
Det finns minsann hopp om mänsklighet efter den solskenshistorien om Svenska Postväsendet. Nu ska vi bara höra en liknande om CNS och Försökringskassan också ;)

Mia sa...

Tack, Janne! Javisst är det otroligt! :) Nu måste jag kolla in din blogg med - spännande!

TYRA sa...

Spännade, jag har fått mina fröer nu också. beställde mina av Semillas.de. Jag har inte sått mina ännu men det kliar vansinnigt i mina gröna fingrar.
Ha det gott/ Tyra