onsdag, oktober 19, 2011

Ikväll kommer Elisabeth Svalin Gunnarsson till Kallhäll och pratar om dahlior!

Trädgårdssällskapet Kungsängsliljan har till i kväll bjudit in Elisabeth och vi ser verkligen fram emot att få se fina bilder på oemotståndliga dahlior! Elisabeth har bland annat skrivit boken Dahlior som man kan bläddra lite i här !
(Foto från Natur & Kultur)
Elisabeth Svalin Gunnarsson är kulturvetare och skribent inom områdena trädgård, historia och arkitektur och var tidigare förbundssekreterare på Riksförbundet Svensk Trädgård.

Välkomna till Kallhäll Folkets Hus kl. 19.00!

8 kommentarer:

Blomkärringen sa...

Det blir säkert en trevlig kväll, tror att jag har den boken (för tillfället är trädgårdsböckerna spridda över hela huset..) Jag har börjat uppskatta Dahlior mer och mer.
Berätta vad du tyckte sen.
Ha en bra trädgårdsdag!

Mias Trädgård sa...

Tack, blomkärringen! Lovar att berätta! :) Mia

Ruben sa...

Jag har läst boken, jag gillar den skarpt!!! Framför allt gillar jag, att det är ett ganska långt historiskt avsnitt. Bravooooo!!! Om det inte vore så trångt i trädgårdsbokshyllan skulle jag köpa den direkt.

Ha det gott!
/Ruben

Mias Trädgård sa...

Kul att du gillar den, Ruben! Jag tänkte nog köpa den ikväll! Du kan väl kvista hit? :) Men - kan man inte ha fler än 1 trädgårdsbokhylla? :) Jag har nog några till... :) Mia

Ruben sa...

Var det intressant på föredraget igår?
/Ruben

Mias Trädgård sa...

Mycket intressant, spännade och vackert att se på!!! :)Mia

Blomkärringen sa...

Ah, det låter som om det blir fler dahlior för din del nästa år (:D Det är så frestande när man får se en massa vackra bilder. Ha det gott!

Mias Trädgård sa...

Hmmm, nu kom du på mig, blomkärringen! japp, det blir det bestämt! :) Mia